Pensiunea „Hanul Sf. Gheorghe”, poziționată la o distanță de aproximativ 12 kilometri de municipiul Alba Iulia este locația perfectă pentru diverse activități de relaxare care se pot desfășura într-un cadru natural spectaculos. Pensiunea funcționează într-o veche casă boierească, de curând renovată, ce se întinde pe o suprafață mare și care dispune și de o grădină amenajată pe măsură.

Vă punem la dispoziție 12 camere duble și 2 matrimoniale, un restaurant cu 80 de locuri și o bucătărie dotată cu tot ce este necesar pentru a satisface și cele mai exigente gusturi culinare. Meniul zilei poate fi stabilit împreună cu oaspeții sau organizatorii de evenimente în funcție de buget și preferințele alimentare ale invitaților. Camerele sunt spațioase, renovate, dotate cu tv și minibar, cu room-service, iar la cerere vă oferim și alte servicii suplimentare.

Sală de conferințe

Pensiunea noastră este locul ideal pe care-l puteți alege pentru desfășurarea unor pariuri online, fie pe Platforma mobilă Unibet, fie pe alte platforme de pariuri existente pe piață. Sala de conferințe a pensiunii este mare, dotată cu birotica necesară și aveți la dispoziție internet și fax pentru realizarea unor conexiuni on-line de calitate. Clienții dornici de o experiență inedită de joc și pariuri on-line vor aprecia și serviciile de relaxare puse la dispoziție de pensiunea noastră și mai ales cele două piscine și terasele acoperite de la parter, unde se pot bucura, savurându-și comanda de la bar.

Pentru cunoscători și nu numai, pensiunea noastră dispune de o cramă proprie unde pot fi degustate cele mai bune vinuri de la podgoriile din regiune.

De asemenea, grădina mare a pensiunii vă oferă posibilitatea petrecerii unui timp de calitate într-un cadru natural de vis, iar dealurile și munții împrejmuitori vă invită la drumeții accesibile tuturor.

Pensiunea noastră are parcare proprie, cu supraveghere video nonstop, astfel încât putem asigura siguranța deplină a autoturismelor clienților noștri.

Nu vă rămâne decât să ne contactați din timp pentru a face o rezervare la pensiunea „Hanul Sf. Gheorghe” și să vă bucurați de relaxare și bună dispoziție la noi în unitate. Noi vom fi gata să vă oferim servicii de cazare și de distracție de cea mai bună calitate!