Sărbătorile de iarnă sunt din ce în ce mai aproape de noi iar acest lucru se face simțit atât în mințile și inimile oamenilor, cât și în exterior. Alba Iulia este pregătită pentru întâmpinarea Crăciunului, iar pentru ca bucuria să devină „oficială”, începând de vineri, Piața Cetății ne așteaptă cu căsuțe cu bunătăți, brad împodobit, patinoar și, nu în ultimul rând, Moș Crăciun.

Locul de desfăşurare a evenimentului „Alba în Magia Crăciunului” este în acest an, zona interioară a Cetăţii Alba Carolina. Vizitatorii vor avea la dispoziţie un târg cu podoabe decorative specifice acestei sărbători, cadouri personalizate, brazi, jucării, produse alimentare, produse tradiţionale (cozonaci, prăjituri, turtă dulce), băuturi și orice altceva şi-ar mai putea imagina. Un prilej de bucurie şi de mare satisfacţie atât pentru cei mici cât şi pentru cei mari îl reprezintă patinoarul amplasat în Piața Cetății.

În fiecare zi din săptămână cei mici, dar și cei mari, vor putea participa la atelierele de fabricat turtă dulce sau decoraţiuni de Crăciun în Sala Unirii, la întâlnirea cu fanfara lui Moş Crăciun sau la concertele eveniment dedicate marii sărbători. Echipe de colindători, spiridușii lui Moș Crăciun și alte personaje de poveste vor împânzi Piața Cetății pe parcursul Festivalului Iernii „Alba în Magia Crăciunului”.

Sursa text: www.alba24.ro