Pensiunea „Hanul Sf. Gheorghe”, situată în comuna Ighiu din județul Alba, funcționează într-una dintre cele mai vechi case boierești din această zonă și se prezintă oaspeților săi complet renovată.

Dotări și facilități

Ansamblul rezidențial al pensiunii este spectaculos, cu sute de metri pătrați construiți pe un hectar de teren intravilan, organizat ca și grădină pentru relaxarea oaspeților.

Pensiunea „Hanul Sf. Gheorghe”, cotată cu trei stele, dispune de 14 camere duble, triple și single și două camere matrimoniale, iar fiecare cameră are baie proprie, tv și un minibar. Camerele au fost de curând recondiționate, beneficiind de mobilier modern.

De asemenea, pensiunea dispune de un restaurant propriu la etaj, dotat cu o bucătărie profesională, dar și cu camere de locuit pentru personalul administrativ. Pensiunea oferă posibilitatea clienților săi de a stabili împreună cu personalul specializat meniul restaurantului pentru îndeplinirea celor mai exigente gusturi culinare.

Ca orice pensiune care se respectă și „Hanul Sf. Gheorghe” dispune de o cramă la subsol, unde oaspeții pot degusta soiurile de vinuri din partea locului și care poate deservi până la 100 de persoane în același timp.

Reamenajarea și modernizarea pensiunii a avut în vedere și o diversificare a modurilor de relaxare a oaspeților și de aceea au fost construite două piscine legate una de cealaltă, loc de joacă pentru copii, două terase exterioare pentru petrecerea timpului, un bar, spații de recreere, o terasă acoperită și chiar și un grătar pentru un picnic exterior perfect. Piscinele și terasele pot fi închiriate pentru diverse evenimente, precum onomastici, botezuri sau aniversări pe toată perioada verii și nu numai.

Chiar dacă o să vă surprindă acest lucru, pensiunea „Hanul Sf. Gheorghe” are amenajată și o sală spațioasă de conferințe, ceea ce face din acest loc și o destinație potrivită pentru desfășurarea unor cursuri sau evenimente profesionale. În sprijinul derulării unor activități profesionale specifice, pensiunea mai oferă și servicii de internet și fax gratuite.

Nu trebuie să vă faceți griji legate de parcarea mașinii personale deoarece această pensiune modernă dispune de parcări proprii supravegheate video.

Relaxare activă

Dar pentru că orice vacanță perfectă la munte implică sport și drumeții, pensiunea „Hanul Sf. Gheorghe” vă oferă posibilitatea practicării tenisului de masă, a badmintonului sau a închirierii de biciclete. Dacă alegeți să vă petreceți timpul făcând drumeții montane în împrejurimi, veți avea parte de un ghid turistic ce cunoaște cele mai fascinante locuri de văzut și cele mai importante monumente istorice sau muzee etnografice de vizitat.

Nu vă rămâne decât să petreceți clipe memorabile la pensiunea „Hanul Sf. Gheorghe”!