Oferta de cazare:

Pensiunea „Hanul Sf. Gheorghe” din comuna Ighiu, județul Alba vă pune la dispoziție următoarele tipuri de camere:

  • 12 camere duble ce pot fi folosite și în regim single și
  • 2 camere matrimoniale ce pot găzdui 4 persoane.

Capacitatea totală a pensiunii este de 28 de persoane.

Tarife de cazare

Tariful pentru camera dublă este de 160 de lei pe noapte, iar pentru camera matrimonială 180 de lei pe noapte.

Dotări:

Camerele sunt de nefumători, proaspăt renovate și cu mobilier nou. Dotările acestora sunt cele standard, cu TV, încălzire centrală și minibar. Pensiunea mai dispune și de un restaurant cu o capacitate de 80 de locuri, deservit de o bucătărie profesională, un salon pentru servit micul dejun, precum și de spații destinate exclusiv personalului administrativ. Clienții au posibilitatea de a-și alege meniul alimentar și chiar și varianta unui grătar afară pe terasă este o opțiune valabilă.

Pentru iubitorii de vinuri, pensiunea „Hanul Sf. Gheorghe” dispune de o cramă proprie, unde puteți savura cele mai bune soiuri de vinuri din zona depresionară a județului Alba.

Pensiunea „Hanul Sf. Gheorghe” dispune și de o sală de conferință, dotată cu cele necesare, având internet și fax gratuite. Sala poate fi închiriată în orice anotimp al anului pentru diverse evenimente profesionale. De asemenea, aveți posibilitatea de a închiria zona de terase de la parter, două descoperite și una acoperita, dar chiar și piscina cu un barul adiacent pentru evenimente private: aniversări, botezuri, banchete, nunți sau onomastici.

De asemenea, pensiunea „Hanul Sf. Gheorghe” are parcări destinate exclusiv oaspeților săi, supravegheate cu camere video pentru siguranța autoturismelor acestora.

Pentru orice întrebări suplimentare sau rezervări de camere, sala de conferință, terase sau piscină, vă stăm la dispoziție cu plăcere la numerele noastre de contact.

Nu ezitați să apelați la serviciile noastre de calitate și profesionalism!