La doar 12 kilometri de municipiul Alba-Iulia, într-un decor natural de poveste, puteți să beneficiați de serviciile de cazare și de petrecere relaxantă a timpului liber oferite de cei de la Pensiunea „Hanul Sf. Gheorghe”

Dotări și facilități:

Pensiunea dispune de multiple camere de cazare, cu o capacitate de 32 persoane, în regim single, duble sau matrimoniale. De asemenea, pentru copii se acceptă și paturi suplimentare în camera părinților. Toate aceste camere sunt de nefumători, renovate de curând și dotate cu mobilier corespunzător.

Dotările acestora sunt standard, cu televizor, încălzire centrală, room-service și minibar. De asemenea, vă oferim la cerere și servicii de spălătorie și călcătorie.

Pensiunea mai dispune și de un restaurant cu o capacitate de cel puțin 80 de locuri, deservit de o bucătărie profesională, un salon pentru servit micul dejun, precum și de spații destinate exclusiv personalului administrativ. Meniul poate fi stabilit împreună cu noi pentru a satisface cele mai exigente gusturi sau restricții alimentare. Vă oferim și posibilitatea organizării unui picnic pe terasa exterioară a locației, deoarece pensiunea dispune de un grătar și un foișor special amenajat pentru acest scop.

De asemenea, vă punem la dispoziție o cramă proprie, unde puteți degusta vinurile specifice din această regiune a județului Alba.

Pentru cei care vor să îmbine munca și relaxarea, unitatea noastră vă pune la dispoziție o sală de conferință pentru derularea unor activități educaționale sau de dezvoltare personală. Sala este dotată cu echipamentul birotic specific și vă oferim și servicii de internet și fax pentru o mai bună comunicare on line. Fiind o sală interioară, aceasta poate fi închiriată în orice anotimp al anului, împreună cu zona de terase de la parter, două descoperite și una acoperită pentru relaxarea cursanților.

La parter, pensiunea dispune de o grădină imensă, două piscine legate între ele, două terase acoperite și una descoperită, dotate cu bar pentru a petrece zile relaxate la noi. Toată această zonă de relaxare este ideală pentru cei cei vor să petreacă evenimente private într-un cadru intim și plăcut. Puteți închiria aceste dotări pentru onomastici, nunți, botezuri sau chiar doar pentru o simplă distracție cu prietenii. Iar distracția poate fi activă, deoarece grădina dispune de loc de joacă pentru copii, mese de tenis și puteți închiria chiar și biciclete dacă vreți să explorați împrejurimile.

De asemenea, pensiunea noastră are parcări proprii, monitorizate video permanent pentru siguranță oaspeților săi.

Nu rămâne decât să ne contactați pentru a face o rezervare, iar buna dispoziție și relaxarea voastră devine responsabilitatea noastră.